Bölümümüz Öğrencileri Elektronik Atıkları Doğaya Geri Kazandırdı

Bölümümüz son sınıf öğrencilerine yönelik Topluma Hizmet Uygulamaları dersi çerçevesinde “Akademi Çevre” ve bölümümüz işbirliği ile öğrencilerimiz evlerindeki ve komşularındaki elektronik atıkları topladı. Toplanan elektronik atıklar, Akademi Çevre tarafından doğaya geri kazandırıldı.

Prof. Dr. Yücel Yılmaz’ın öncülüğünde, Arş. Gör. Doğancan Ülker’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen projede 22.280 KG elektronik atık toplandı ve doğaya kazandırıldı. Bu projede emek harcayan tüm son sınıf öğrencilerimizi kutluyor, başta Didem Çiftdal, Mahir Sav, Eda Işık olmak üzere tüm Akademi Çevre yetkililerine ve ayrıca TEMA Vakfı yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Bölüm Başkanlığı